روشهای ساخت گریتینگ

با مطالعه این مطلب به جواب این سولات می رسید:

روشهای ساخت گریتینگ چیست؟

تفاوت روشهای ساخت گریتینگ در چیست؟

الکتروفورج به چه معنی است؟

در ادامه پاسخ سوالات فوق را خواهیم داد وشما مشتریان و خوانندگان گرامی با روشهای ساخت گریتینگ ها آشنا خواهید شد.

ساخت گریتینگ

ساخت گریتینگ با جوش CO2 به این شکل می باشد که کلیه فرایندهای ساخت گریتینگ از مرحله برش تسمه ها و میلگردهای گریتینگ، پانچ تسمه های گریتینگ، مونتاژ گریتینگ و نهایتاً جوشکاری توسط نیروی انسانی با تجربه، تجهیزات و ماشین آلات نظیر دستگاه پرس، دستگاههای جوش CO2 جدید و مدرن، میز و قالبهای متنوع پانچ گریتینگ به خصوص دستگاه پانچ اتومات و . . . به طور دقیق و با نظارت واحد کنترل کیفیت انجام می شود.

در این روش به دلیل استفاده از گاز میکس در صنایع دژآهن پارسه، جوش گریتینگ ها بسیار تمیز وعالی و بدون گل و پاشش و اسپاتر جوش می باشد.

صنایع دژآهن پارسه با تجربه بالا وبه عنوان سازنده برتر گریتینگ دارای تجهیزات به روز گریتینگ سازی بوده که محض دریافت سفارش در کمترین طمان ممکن و با کیفیت بالا سفارشات را تحویل مشتری می نماید.

این شرکت دارای طرفیت تولید گریتینگ روزانه 4.5 الی 5 تن گریتینگ میلگردی و3.5 تن گریتینگ تسمه در تسمه یا گریتینگ تسمه در نیم تسمه را دارد.

روشهای تولید

در روش الکتروفورج گریتینگ ها توسط ماشین و با جریان برق تولید می شوند. تنها تفاوت گریتینگ الکتروفورج با گریتینگ با جوش CO2 در ظاهر و نحوه تولید آن است.

تولید گریتینگ در روش الکتروفورج به این شکل است که پس از چیدمان تسمه ها و رابط ها بر روی فیکسچر مربوطه به چشمه های تنظیم شده، دستگاه با فشار وجریان برق بالا رابط ها در تسمه ذوب نموده و پنل گریتینگ تولید می گردد.

گریتینگ های الکتروفورج نیز در انواع مختلف ساخته می شوند که در ایران تنها به صورت گریتینگ تسمه در پهارپهلوی تابیده تولید میگردد که این یکی از محدودیت های تولید گریتینگ به روش الکتروفورج می باشد.

در این روش گریتینگ به صورت پنل های 6 متری با عرض 1 متر تولید می شود و بعداً بر اساس ابعاد مورد نظر برش داده می شود. پس از برش فریم را با جوش CO2 به گریتینگ جوش می دهند.

گریتینگ ها در روش دستی و با جوش CO2 معمولاً گریتینگ ها را بر اساس نوع و متریال در چند دسته اصلی ساخته می‌شوند:

انواع گریتینگ

گریتینگ فلزی گالوانیزه

گریتینگ فلزی

گریتینگ فایبرگلاس

گریتینگ استنلس استیل

گریتینگ آلومینیومی

گریتینگ استنلس استیل

از نظر دیتیل ساختگریتینگ ها به گریتینگ تسمه در میلگرد، گریتینگ تسمه در تسمه، گریتینگ تسمه در نیم تسمه، گریتینگ تسمه در چهارپهلوی تابیده، گریتینگ پله یا همان پله فلزی و گریتینگ دور مخزن یا همان گریتینگ دایره ای (قوس دار) تقسیم بندی می شوند.

کلیه این گریتینگ ها در روش CO2 به طور کامل وبا هر ابعاد و اندازه ای و با هر شکلی تولید می شوند. اما در روش الکتروفورج نمیتوان هر گریتینگی را تولید کرد و همانطور که در بالا بیان شد فقط گریتینگ تسمه در چهارپهلوی تابیده آن هم تا عرض یک متر را می توان تولید نمود.

مقاومت و بارگذاری گریتینگ های تولیدی به روش جوش CO2 از کیفیت و استحکام بالایی برخوردار بوده و برای مکانهایی که محل عبور تریلر و ماشین آلات سنگین می باشد استفاده از این روش مطمئن تر می باشد.

جهت استعلام قیمت گریتینگ و دریافت هر گونه اطلاعات در زمینه سفارشتان، می توانید با کارشناسان بخش فنی صنایع دژآهن پارسه تماس حاصل فرمایید.

گریتینگ الکتروفورج

الکتروفورج یعنی جوشکاری قطعات فلزی به وسیله جریان برق. الکترو یعنی همان جریان برق و فورج (Forge) یعنی شکل دادن قطعات با گرم کردن و اعمال فشار و چکش کاری کردن.

در ساخت گریتینگ ها با روش الکتروفورج تسمه و رابط پس از چیدمان بر روی میز و فیکسچر مربوطه، دستگاه با اعمال فشار و ولتاژ بالا رابط ها وتسمه ها را به یکدیگر جوش داده و به صورت یکپارچه بیرون می آیند.

مکانیسم کار به این صورت است که در اثر عبور جریان الکتریکی از تمام نقاط اتصال این نقاط به حالت ذوب درآمده و در اثر فشار سنگین در حدود 200 تن بلافاصله نگهدارنده ها و تسمه های باربری در نقاط اتصال به یکدیگر ممزوج شده و فورج می شوند.

نتیجه این فرآیند اتصالات کاملا یکنواخت در تمام سطح قطعه خواهد بود که بر خلاف روش سنتی و غیر استاندارد دستی که به طور معمول هر 2 تا 3 تسمه در میان نقاط اتصال بین نگهدارنده ها ( Cross Bar ) و تسمه های باربری ( Bearing Bar ) جوشکاری می شوند، در روش الکتروفورج تمامی نقاط اتصال در سطح گریتینگ در هم ممزوج می شوند.

الکتروفورج
الکتروفورج

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *